Gsuite

Gsuite = Gmail maar dan met uw eigen domeinnaam!
In een tijd waar ransom software en virussen volop de ronde doen en de afhandeling van email een echte basisbehoefte geworden is. Dit en het gebruikersgemak zijn redenen waarom wij gebruiken zijn gaan maken van Gmail (Gsuite) van Google dat is de bescherming van Google’s Gmail maar dan met uw eigen domeinnaam. Zo blijft u de professionele uitstraling houden die u al had maar dan met de bescherming van Google netwerk. Ik gebruik het al jaren en kan alleen maar zeggen doen!!

Professioneel

E-mail op mobiele apparaten, zelfs zonder een verbinding Gebruik de krachtige iOS- en Android-apps. U kunt zowel op mobiele apparaten als op desktops berichten lezen en conceptberichten opstellen terwijl U offline bent. Deze worden verzonden zodra u weer online komt.

Profesioneel, veilig, handig en vooral goedkoop. U wilt het gemak van Gmail, maar dan met uw eigen domeinnaam in het e-mailadres. Dan is Gsuite dé professionele oplossing voor uw e-mail. En met 30 GB opslagruimte per persoon heeft u de ruimte voor enorme aantallen Email en dit alles voor €5,20 per maand (te betalen aan google)

Veilig

Uw data blijft van u en u kunt al uw apparaten, bv. smartphones of tablets, beheren binnen uw eigen Gsuite domein. Zo heeft u altijd de controle om uw gewenste veiligheidsniveau in te stellen. Ik zal u desgewenst natuurlijk bijstaan om deze zo goed mogelijk in te stellen.

Platforms

Kies uw eigen platform. Of u nu het liefst werkt met Apple, Windows, Android of IOS het maakt echt niet uit. U kiest en Gsuite past zich aan u aan. Werken waarmee, wanneer en waar u wilt. Op een beeldscherm dat u prettig vind mooier kan het toch niet. Heeft u liever Office 365 van microsoft of heeft u een ander platform hoor ik dat graag!