Wie ben ik?

Geboren in de sixties in ons mooie Amsterdam west (James Rosskade om precies te zijn) maar het grootste gedeelte van mijn jeugd woonde wij in Amsterdam oost (watergraafsmeer) waar mijn broers en ik dankzij mijn ouders een vrij onbezorgde jeugd hebben gehad. Na de lagere school ging ik naar de LTS Don Bosco ik volgde daar Instalatie thechnieken.

Echter bleek al snel dat mijn interesses ergens anders lagen en na een paar omzwervingen ben ik de ICT ingerold. Zoals meeste in die tijd heb ik toen mijn eerste computer zelf in elkaar gezet en van het een kwam het ander tot ik uiteindelijk terecht kwam in de domeinnamen en website hosting business.

Door mijn werk in de ict kwam ik dus al snel in aanraking met oa dreamweaver en photoshop en meer van dat soort programma’s totdat ik het CMS van joomla! ontdekte ik was al snel een groot fan van het Joomla! CMS toen ik de kans had om het domein joomla.nl over te nemen heb ik daar ook geen seconde over getwijfeld. Het is een platform geworden met wat tips en trics en slimme links. Neem anders even kijkje op joomla.nl

Door joomla.nl kon het niet uitblijven dat ik alle ins en outs moest kennen van dit mooie CMS en heb ik zo door de jaren heen veel geoefend met het Joomla! cms en div template makers. Uiteindelijk ben ik uitgekomen op yootheme.com een duits design bedrijf met enorm veel knowhow mooie templates met heel veel extra’s! Zo heb ik veel klanten kunnen helpen met een nieuwe website of een verouderde ge-update of van een geheel nieuw jasje voorzien.