Wat doe ik?

U wilt een online identity voor uw bedrijf of uw product? Denk hierbij aan een website/shop met daarbijbehorende social media platforms die belangrijk zijn voor uw bedrijf of product, maar u heeft niet de know how of tijd of gewoonweg niet de energie om dit doel te behalen. Geen stress laat mij dit doel binnen afzienbare voor u realiseren.

andre-helpt

U heeft al een website!

Maar uw wilt graag een update of zelfs een ugrade qua template/layout. Maar uw dag is te kort en ziet u ziet tussen de bomen het bos niet meer! Ik zeg dan ook blijf doen waar u goed in bent en laat mij het online werk van u overnemen. Zo heeft u meer tijd over voor uw eigen bedrijf.

Reken op mij bij het oplossen van al uw Joomla/wordpress problemen, het vinden van oplossingen voor specifieke opdrachten, vergeten logins, template problemen etc. meestal reageer ik binnen 24 op uw support aanvraag.

Mijn diensten

  • Domeinnaam registratie
  • Website hosting
  • Instalatie van Joomla! en WordPress
  • installeren en configureren van extensies
  • Algemeen onderhoud
  • Optimaliseren van uw foto’s en/of plaatjes
  • Zoekmachiene optimalisatie
  • Opschonen van Uw huidige website
  • Advies bij beveiliging en security