Website & Webdesign

U wilt een mooie website die elke seo check doorstaat en goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines? En u wilt natuurlijk een aantrekkelijke website met een responsive design? Of een mooie professionele webshop beginnen die doet wat hij moet doen, verkopen. Ik help u uw online visitekaartje te maken. 

Uw site online

Natuurlijk neem ik u deze stap ook uit handen en plaats uw website op een van mijn shared hosting servers dit is een hosting-pakket waarbij men een webserver deelt met anderen. De volledige capaciteit van de server wordt zo over meerdere accounts verspreid. Dit maakt dat een shared hosting account stukken goedkoper is dan wanneer men een vps neemt of server koopt/afhuurt. Shared hosting is dan ook speciaal geschikt voor kleine websites met een beperkte bandbreedte.

Backups

Backups maak ik natuurlijk ook van alle website die op mijn servers draaien en deze back-ups die ik dagelijks maak zijn bedoeld voor als een van mijn servers onverhoopt crasht. Dus u ziet ik neem al het online werk van u over u kunt zich geheel focussen op uw eigen werk.

Wat is standaard inbegrepen

5 pagina’s
Domeinnaam (.nl of .com)
Disk ruimte (1gb)
Dataverkeer (fair use)
Database (php7 +)
Periodiek onderhoud
Virus & Spamfilter
Gsuite support bij installatie
SSL Certificaat
Geen installatie kosten
Contractduur (1 jaar)